Telefoon:

06-23003751

E-mail:

wellnesspraktijkhamsa@hotmail.com

Openingstijden:

Doordeweeks van 19:00-22:00 uur, woensdag van 10:00-22:00 uur

Kaeso een professioneel merk gemaakt van de beste ingrediënten die hun oorsprong vinden in de natuur, voor een volmaakte beauty en wellness beleving.

Kaeso richt zich op de beste, van de natuur afgeleide, ingrediënten en is ontstaan door de wens om een unieke schoonheidservaring te creëren met bewezen en effectieve botanische extracten die bekend staan om hun positieve effecten op de huid. Het uitgangspunt van Kaeso is om van de natuur afgeleide ingrediënten te combineren met essentiële behandel formules en op deze manier een zeer hoge kwaliteit aan professionele producten te bieden.

Alle producten bevatten milde ingrediënten en zijn vrij van:

  • Parabenen
  • Sulfaten
  • Propyleenglycol
  • Minerale oliën

De Kaeso collectie omvat een breed scala aan producten en voldoet aan alle eisen voor een professionele beauty en wellness behandeling gericht op; gezicht, lichaam, anti-aging, manicure, pedicure, aromatherapie en verzorging voor en na het harsen. 

Met een scala aan heerlijke aroma’s, van ontspannende Cotton & Mallow tot stimulerende Mandarin & Black Pepper, levert Kaeso effectieve producten voor individuele voorkeuren en veranderende behoeften van de huid. Voor de beste beauty en wellness ervaring voor zowel de klant als de beautyprofessional.