Telefoon:

06-23003751

E-mail:

wellnesspraktijkhamsa@hotmail.com

Openingstijden:

Doordeweeks van 19:00-22:00 uur, woensdag van 10:00-22:00 uur

Microdermabrasie is een zeer effectieve behandeling om de huid te verbeteren.
Het betreft een intensieve peeling met zuivere microkristallen. 
Via een soort pen met open mondstuk, worden minuscule kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen. Deze microkristallen maken de dode huidcellen los van het huidoppervlakte. 
Samen met de dode huidcellen, worden de kristallen direct via hetzelfde mondstuk afgevoerd. De behandeling is pijnloos, hygiënisch en uiterst comfortabel. 
Na de behandeling is het resultaat gelijk voelbaar en zichtbaar. De exfoliatie maakt de huid gladder en egaler. Fijne lijntjes vervagen. Microdermabrasie stimuleert de doorbloeding, waardoor de huid er stralender uitziet. Ook heeft de behandeling een diepgaander positief effect op de huid, voor wat betreft de nieuwe aanmaak van elastine en collageen.
Het verwijderen van de dode huidcellen, zorgt er voor dat de poriën minder snel verstopt zullen raken, wat de kans op onzuiverheden verminderd. Tevens is de huid toegankelijker geworden voor de werkzame stoffen in verzorgingsproducten.
Een microdermabrasie behandeling is zeer effectief bij: hyperpigmentatie, een verouderde huid, een droge en doffe huid, een rokershuid, acne en jeugdpuistjes, een vermoeide huid, grove porien en littekens.