Telefoon:

06-23003751

E-mail:

wellnesspraktijkhamsa@hotmail.com

Openingstijden:

Doordeweeks van 19:00-22:00 uur, woensdag van 10:00-22:00 uur

Op 1 mei 2011 heeft Michel besloten om ‘Wellnesspraktijk Hamsa’ op te richten.
Met zijn praktijk wil hij mensen ondersteunen in het (terug)vinden van de balans tussen belasting en belastbaarheid.
Herkent u het? Het ene moment kunt u de hele wereld aan en het volgende moment kan alles zomaar teveel zijn. Deze disbalans kan niet alleen leiden tot een keer ‘niet lekker in uw vel zitten’, maar kan uiteindelijk ook resulteren in blessures (bijvoorbeeld bij sporters) of in het ergste geval zelfs tot ziektebeelden.
Het is een feit dat er veel geneesmiddelen, therapieën en genezende behandelingen bestaan, maar waarom zou u wachten tot het zover komt? Gun uzelf een goed leven en zorg er preventief voor dat de balans in uw leven zo optimaal mogelijk is. Massage kan een goede bijdrage leveren om dit te bewerkstelligen.
Michel vindt het belangrijk dat u een kwalitatief goede behandeling krijgt en alles wat daarbij komt kijken. Om die reden heeft hij een door de  N.G.S. (Nederlandse Genootschap voor Sportmassage) erkende opleiding tot Sportmasseur doorlopen, die hij in november 2010 met succes heeft afgerond.
Ook heeft Michel de opleiding gevolgd tot Schoonheidsspecialist aan de Wellness Academie te Rotterdam. Met dit diploma, behaald in juni 2016, biedt hij tevens diverse professioneel uitgevoerde schoonheidsbehandelingen.
De massage- en schoonheidsbehandelingen vinden plaats in een prettige omgeving. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel.
Onder het item ‘Contact’ vindt u de informatie om een afspraak te maken.