Telefoon:

06-23003751

E-mail:

wellnesspraktijkhamsa@hotmail.com

Openingstijden:

Doordeweeks van 19:00-22:00 uur, woensdag van 10:00-22:00 uur

Hotstonemassages zijn momenteel erg trendy en gewild in Europa. 
Het is een ‘nieuwe’ vorm van masseren, welke in principe al eeuwen oud is. 
Sinds mensenheugenis gebruikt men in Rusland, Amerika, China en India koude en warme stenen op het lichaam. Het gebruik van warme en koude stenen in een therapeutische massagevorm blijkt het antwoord te zijn van moeder natuur op stress. 
Een hotstonemassage combineert de voordelen van een massage met thermotherapie. 
De thermotherapie bestaat uit warme basalt stenen, welke ‘au bain marie’ opgewarmd worden tot een ideale temperatuur tussen de 40 en 45 graden. 
Met deze ‘hotstones’ wordt het lichaam gemasseerd. Ze kunnen echter ook tijdelijk op het lichaam gelegd worden (meestal langs de ruggengraat, in de nek, de handen, op de borst, de buik en zelfs tussen de tenen) om de warmte dieper in de weefsels te laten doordringen.
Een hotstonemassage is een heerlijke lichaamsbehandeling vanuit de visie ‘Lichaam, Geest en Ziel zijn één’ en wordt vaak toegepast in Wellness organisaties, zoals sauna’s, spa’s en kuuroorden.
De hotstonemassage kan binnen ‘Wellnesspraktijk Hamsa’ gecombineerd worden met een 100% natuurlijke kleimasker naar keuze. Lees hierover meer onder het item ‘ Kleimaskers’.