Telefoon:

06-23003751

E-mail:

wellnesspraktijkhamsa@hotmail.com

Openingstijden:

Doordeweeks van 19:00-22:00 uur, woensdag van 10:00-22:00 uur

Moderne tijden vragen om moderne behandelingen. In ons huidige tijdsbeeld is een verzorgde en gladde huid niet alleen een must voor de vrouw, maar ook zeker voor de man! 
Harsen verhoogd de lichaamshygiëne, toont esthetischer en zorgt daardoor dan ook voor een sterker gevoel van zekerheid. Ook binnen diverse sporten (zoals zwemmen en wielrennen), is het prettig om niet gehinderd te worden door overmatige lichaamsbeharing. 
Om u te ontdoen van ongewenste beharing, zijn er tegenwoordig veel verschillende methoden beschikbaar. De meest snelle, efficiënte en duurzaamste behandeling, is de zogenaamde hotwax-methode. 
Bij de hotwax-methode wordt een laagje warme, vloeibare hars aangebracht op de huid. Vervolgens worden de haren met een harsstrip in een snelle beweging verwijderd van het huidoppervlak. Doordat de haren volledig (inclusief haarwortel) worden verwijderd, zullen deze langer weg blijven.
Suikeren (of Sugaring), is een ontharingsmethode die al ruim 4000 jaar bestaat.
De methode werd waarschijnlijk voor het eerst toegepast in Egypte en is nog steeds zeer populair in Arabische landen. 
Suikerpasta is gemaakt van natuurlijke suiker met water en citroen. Dit mengsel wordt langzaam gekookt, waardoor het indikt en gaat carameliseren. Na afkoeling is de pasta klaar voor gebruik.
De pasta wordt door de Schoonheidsspecialist handmatig aangebracht op de behaarde huid. 
Met een snelle beweging (het zogenaamde ‘flicken’) wordt de suikerpasta van de huid verwijderd en neemt deze de ongewenste beharing met zich mee.
Deze methode lijkt veel op harsen. Het is echter minder gevoelig, omdat de suikerpasta zich alleen hecht aan de beharing en niet aan de huid. Ook zijn er geen ontharingstrips of speciale apparatuur nodig bij deze vorm van ontharen.
De prijs van suikeren, is gelijk aan die van een reguliere ontharing met hars.