Wellnesspraktijk Hamsa
Gun jezelf een goed leven

KAESO BANANA & PEPPERMINT SOS, HEEL RESCUE 150ML 16,95 euro

Een intens verzorgende crème speciaal ontwikkeld om diep te hydrateren en een droge gebarsten huid te verzachten. Verrijkt met kokosolie, een sterk hydraterend en voedend ingrediënt.Tea tree hydrateert en pepermunt zorgt voor verkoeling en kalmering van de huid. Deze crème hydrateert, voedt en maakt de huid zacht.

KAESO PEPPERMINT & BLUEBERRY TWIST, FOOT MASK 250ML 16,40 euro

Intens verzorgend voetmasker speciaal ontwikkeld om droge harde huid te verzachten en hydrateren. De combinatie van menthol en pepermunt zorgt voor een koele, verkwikkende sensatie voor de huid.De voeten voelen glad, zacht en gehydrateerd aan.


KAESO MANDARIN & MINT FOOT & LEG LOTION 250ML 14,50 euro

Een hydraterende en verzachtende lotion voor pijnlijke en vermoeide voeten en benen. Menthol en pepermunt verkoelen en verkwikken. Druivenpit verbetert de conditie van de huid.Mandarijn revitaliseert de huid. De huid is zacht, gekalmeerd en gehydrateerd.

KAESO LIME & GINGER TINGLE, FOOT SCRUB 250ML 16,45 euro

Verkwikkende voetscrub waarmee gemakkelijk ruwe huidcellen verwijderd worden om daarmee een frisse nieuwe huid te onthullen. De energieke combinatie van limoen en gember helpt de huid vernieuwen en revitaliseren terwijl de pepermuntolie verkoelt en kalmeertDe voeten voelen zachter en gladder aan

KAESO PEDICURE KIT 74,95 euro

1 x Citrus Squeeze Foot Soak 195ml
1 x Mandarin Sprit Foot, Hygiene Spray 195ml
1 x Tee Tree & Gember Invigorating Foot Spray, 195ml
1 x Lime & Ginger Tingle Foot Scrub 250ml
1 x Peppermint & Blueberry Twist Foot Mask 250ml
1 x Mandarin & Yoghurt Foot & Leg Lotion 250ml